Način rada

Terapija pjevanjem 191011

Werbeck terapija pjevanjem – Individualni sat

Individualni sat omogućava ljudima da otkriju da i oni mogu pjevati (za one koji misle da “nemaju glasa” ili da ne mogu pjevati), uči ih kako da od samih sebe naprave instrument i kako da bolje pjevaju (oni koji već pjevaju), oslobađajući glas od smetnji i prepreka koje se obično “steknu” odgojem, obrazovanjem, imitacijom drugih i loših navika. Sat se obično sastoji od vježbi pjevanja i pjevanja pjesme (ili pjesama), međutim kao što je svaki pojedinac različit, tako je različit i svaki sat. Više o terapiji pjevanjem doznajte ovdje.

Werbeck terapija pjevanjem – Grupni sat

Pjevanje je način koji zbližuje ljude. Pjevanje u grupi stvara zajednički zvuk. Uz primarni cilj oslobađanja glasa kod grupnog pjevanja pažnja se također posvećuje razvoju slušanja. Vježbanjem slušanja u grupi stvara se jedan zajednički zvuk s kvalitetom koja se može uzeti kao vodilja za samostalno vježbanje (zajednički zvuk dvoje ili više ljudi obično je mnogo bogatiji nego zvuk pojedinca). Grupni se sat sastoji od vježbi pjevanja i pjesama. Ustojstvo i dužina grupnog sata posebno su prilagođeni za svaku grupu.

skolovanje-glasa-300x235

Werbeck terapija pjevanjem – Vikend tečaj

Tijekom vikend-tečaja polaznik može otkriti nove mogućnosti za razvoj vlastitog glasa. Tečaj započinje petkom popodne. Rad tijekom subote podijeljen je u jutarnji i popodnevni blok. Tečaj završava u nedjelju. Pregled aktualnih vikend tečajeva potražite na ovim stranicama.

Werbeck terapija pjevanjem – Intenzivni tjedan

Tijekom intenzivnog tjedna rad s grupom odvija se dva puta na dan. Cilj je da se svaki polaznik dublje poveže sa svojim glasom. Dužina tečaja omogućava da se ide dublje u stvaranje instrumenta od sebe samih, da se vlastiti glas bolje upozna kao i način na koji bi ga mogao lakše i bolje koristiti. Pažnja se također pridaje slušanju drugih u grupi. Tjedni rad uglavnom je usredotočen na vježbe pjevanja Werbeck i na pjevanje višeglasnih pjesama. Individualni satovi daju se na upit.

keyboard_arrow_up