Video, Pjevanjem do zdravlja, Nova TV

Press

Video, Pjevanjem do zdravlja, Nova TV

U emisiji Provjereno Nove TV emitiran je prilog o ljekovitosti pjevanja te je i naša Škola za otkrivanje glasa dobila svojjih “pet minuta”.

15 sekundi pjevanja dovoljno je da popravite raspoloženje – kažu znanstvenici!
I nećete samo podići raspoloženje, već će vaše tijelo reagirati kao da ste odradili manji trening: popravit će vam se cirkulacija, ubrzati srčani ritam, pluća će vam se razgibati. Tako će samo tih 15 sekundi povoljno utjecati na vaš cijeli dan…

Upoznat ćemo vas i s Werbeck metodom pjevanja, koja se već desetljećima koristi u terapijske svrhe. Ali za vrijeme snimanja otišli smo i korak dalje, i to minijaturnom kamerom – pokazat ćemo vam što nam to u našem tijelu omogućuje da pjevamo!

Ali da ne bio sve ostalo na znanstvenim raspravama, pripremili smo zabavni dodatak subotnjoj zagrebačkoj špici! Na jednom od najprometnijih mjesta, Cvjetnom trgu, postavili smo karaoke i dali prolaznicima šansu da zapjevaju – za mikrofon su se otimali svi od 6 do 90 godina! Kojim su sve hitovima dokazali svoje pjevačke sposobnosti, i kako su reagirali prolaznici, doznajte u prilogu Eme Branice!

No results found.
keyboard_arrow_up