Govorili su vam da nemate sluha, da nemate glasa, da je bolje da šutite? Zaboravite stare priče – svatko tko može normalno govoriti može naučiti i pjevati. U samo sat i pol prof. Baldo Mikulić pokazat će vam kako je moguće “izvući” glas iz svakoga, odnosno kako možemo “propjevati”.

U “Školi za otkrivanje glasa” pjevanje se ne promatra kao rezultat pojedinih organa ili dijelova tijela, već kao izraz cjelokupnog čovjekova bića. Glas, međutim, može biti “zatočen” zbog fizioloških i drugih prepreka. Kod Werbeck metode pjevanja takve se prepreke nastoje otkloniti da bi se ono sto je nazočno u svakom čovjeku otkrilo.

Werbeck metoda pjevanja stoga je put u dubinu bića, traženje zakopanog blaga, otkrivanje potisnutog i neostvarenog, “liječenje” duše glasovima i tonovima… Dopustite da vam u ovom kratkom vremenu otkrijemo kartu koja će vam poslužiti na tom putovanju.

U nedjelju, 10. svibnja, u 16:00 sati opustite se na svojoj stolici ili u naslonjaču, kliknite na ovaj link i krenite na najbolje putovanje u životu.

Zoom radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen na 100 – kada se popuni broj, više neće biti moguće pristupiti seminaru.

Važno pravilo: na ulasku u “sobu” kliknite mute (u donjem izborniku s lijeve strane kliknite na mikrofon, kao što je prikazano na fotografiji) kako bismo izbjegli kakofoniju te kako biste mogli nesmetano pratiti radionicu. Po potrebi ćete ga uključivati. A nakon radionice posve sigurno ćete znati kako da za svoj glas kliknete “UNmute” 🙂

mute

Leave a Reply

Your email address will not be published.