skolovanje-glasa-300x235

Werbeck pjevanje – Školovanje glasa

“ORPHEUS – Škola za otkrivanje glasa“ po drugi put upisuje polaznike u edukacijski program „Školovanje glasa po Werbeck metodi“ namijenjen onima koji u svom radu aktivno koriste pjevani glas, ali i svima koji ga općenito žele bolje koristiti u privatnom ili poslovnom životu. Prije svega riječ je o odgajateljima u vrtićima, učiteljima te profesorima glazbene kulture koji u sklopu rada s djecom aktivno pjevaju, potom managerima u tvrtkama koji odgovarajućim vježbama pjevanja mogu pomoći svojim zaposlenicima u oslobađanju od stresa te postizanju boljih ranih učinaka te svima koji žele raditi na sebi i koristiti dobrobiti pjevanja za vlastiti razvoj i napredak.

Cilj edukacijskog programa

Edukacijski program ima za cilj kako otkriti, razviti, održati te koristiti pjevajući glas u svakodnevnom životu i radu. Program je iskustvenog tipa, a osim predavanja i vježbi, svaki će polaznik morati izvršiti i osobne zadatke. Po završetku edukacije svakom polazniku uručit će se potvrda.

Tko stoji iza programa?

Program je osmislio prof. Baldo Mikulić, dipl. psiholog te jedini diplomirani učitelj i terapeut pjevanja po Werbeck metodi u ovom dijelu Europe, a na temelju višegodišnjeg iskustva u poučavanju pjevanja pojedinaca i grupa prema metodi „Škole za otkrivanje glasa“ u Hrvatskoj, Sloveniji, Kanadi, Slovačkoj i Češkoj. Među ostalim, profesor Mikulić je radio i u centru za osobe s poteškoćama u razvoju Association La Branche u Švicarskoj. U edukacijski program uključeno je i nekoliko gostujućih predavača koji pokrivaju specifična područja rada.

Trajanje edukacije

Školovanje glasa po Werbeck metodi traje četiri godine te obuhvaća 600 školskih sati poduke. Tijekom svake godine održava se ukupno četiri susreta u Zagrebu, svaki u trajanju od tjedan dana.

Cijena

Cijena jedne godine je 900 eura (u kunskoj protuvrijednosti), plativo u četiri rate.

Doznajte više

Želite li dobili detaljniji uvid u predmete poučavanja, kao i u način te metode rada koji će se sprovoditi tijekom školovanja, javite nam se na email info@orpheus.hr ili nazovite broj mobitela 091/1714 322 (prof. B. Mikulić).

Dobrodošli!