Upisuje se nova generacija polaznika edukacijskog programa „Školovanje glasa po Werbeck metodi“

Upisuje se nova generacija polaznika edukacijskog programa „Školovanje glasa po Werbeck metodi“

folder_openUncategorized
commentNo Comments

“ORPHEUS – Škola za otkrivanje glasa“ upisuje novu generaciju polaznika edukacijskog programa „Školovanje glasa po Werbeck metodi“ namijenjenog onima koji u svom radu aktivno koriste pjevani glas, ali i svima koji ga općenito žele bolje koristiti u privatnom ili poslovnom životu. Prije svega riječ je o odgajateljima u vrtićima, učiteljima te profesorima glazbene kulture koji u sklopu rada s djecom aktivno pjevaju, potom managerima u tvrtkama koji odgovarajućim vježbama pjevanja mogu pomoći svojim zaposlenicima u oslobađanju od stresa te postizanju boljih ranih učinaka te svima koji žele raditi na sebi i koristiti dobrobiti pjevanja za vlastiti razvoj i napredak.

Cilj edukacijskog programa

Edukacijski program ima za cilj kako otkriti, razviti, održati te koristiti pjevajući glas u svakodnevnom životu i radu. S obzirom da je glas intimni dio svakog čovjeka seminar uključuje i individualne satove pjevanja. Tijekom školovanja raditi će se i terapijske vježbe pjevanja, vježbe koje produbljuju disanje, vježbe za proširivanje raspona glasa i drugo. Obratit će se veza između faza razvoja glasa i duševnih sila. Iskustva prikupljena u procesu vježbanja bit će popraćena teorijskim razmatranjima. Program je iskustvenog tipa, a osim predavanja i vježbi, svaki će polaznik morati izvršiti i osobne zadatke. Po završetku edukacije svakom polazniku uručit će se potvrda.

Tko stoji iza programa?

Program je osmislio prof. Baldo Mikulić, dipl. psiholog te jedini diplomirani učitelj i terapeut pjevanja po Werbeck metodi u ovom dijelu Europe, a na temelju višegodišnjeg iskustva u poučavanju pjevanja pojedinaca i grupa prema metodi „Škole za otkrivanje glasa“ u Hrvatskoj, Sloveniji, Kanadi, Slovačkoj, Češkoj te Makedoniji, Srbiji i Kini. Među ostalim, profesor Mikulić je radio i u centru za osobe s poteškoćama u razvoju Association La Branche u Švicarskoj. U edukacijski program uključeno je i nekoliko gostujućih predavača koji pokrivaju specifična područja rada.

Doznajte više

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up