Glazba je duhovni svijet u kojem naše duše žive, razmišljaju i stvaraju, rekao je Beethoven.

Darujte onima koje volite najljepše putovanje života, u čudesni svijet ispunjen ljekovitim i životvornim melodijama. Neka otkriju ljepotu svoga glasa, a tako i duše, neka otkriju skrivene potencijale za koje nisu ni slutili da se nalaze potisnuti duboko u nutrini njihova bića.

I ne zaboravimo, znanstveno su dokazane brojne zdravstvene koristi pjevanja: opuštanje od napetosti, povećanje kapaciteta pluća, bolja kvaliteta disanja, povećanje energije, korist u liječenju astme, pomaže u boljem držanju tijela, smanjuje stres i ublažava bolove, snižava krvni tlak i broj otkucaja srca, poboljšava otpornost organizma, doprinosi poboljšanju općeg stanja, doprinosi pozitivnom pogledu na svijet, većoj kvaliteti života… Nije to ništa novo, svi stari narodi su poznavali i koristili ljekovitu moć glazbe i pjevanja, a glazba se i danas koristi u mnogim centrima koji su namijenjeni liječenju.

Kako doći do poklon bona?

Želite li pokloniti dragoj osobi seminar pjevanja ili individualne sate pjevanja, nudimo vam poklon bonove koje vam možemo poslati na e-mail adresu.

Pošaljite upit na email adresu info@orpheus.hr koji će sadržavati sljedeće podatke:

  • vaše ime i prezime te kontakt broj telefona (važno: ime i prezime mora odgovarati računu s kojeg će nam stići uplata)
  • ime i prezime osobe kojoj želite darovati poklon bon
  • koji poklon bon želite – ako uzimate poklon bon za individualni sat pjevanja, svakako navedite i koliko sati pjevanja poklanjate.

Poklon bon stiže na vašu email adresu po vidljivoj uplati. Možete ga proslijediti dragoj osobi ili ga isprintati, no važno je da osoba koju ste darovali najavi svoj dolazak ili sudjelovanje na seminaru te donese sa sobom bon.

Cijene i upute za plaćanje

Cijena jednog individualnog sata pjevanja je 150 kn, a cijena seminara je 500 kn (odnosi se na vikend seminare pjevanja u Hrvatskoj, neovisno o gradu u kojem će se seminar održavati).

Ako se seminar uplaćuje putem interneta, nakon što ste poslali email prema gore navedenim uputama, uplaćujete poklon bon.

individualni sat2

Uplata mora sadržavati sljedeće podatke:

PLATITELJ: ime i prezime osobe koja poklanja bon
PRIMATELJ: Uslužni obrt „Orpheus“
IBAN PRIMATELJA: HR7623400091140185652
OPIS PLAĆANJA: Poklon za ime i prezime osobe kojoj darujete bon, seminar pjevanja ili individualni sati pjevanja, a ako darujete individualne sate pjevanja svakako navedite i broj sati. (npr. Poklon za Ivanu Horvat, individualni sati pjevanja, 3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *